EĞİTİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

RPD Öğrenci Kongresi Ödülleri

RPD Öğrenci Kongresi Ödülleri

RPD Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sülen Şahin Kıralp'ın verdiği habere göre;

RPD öğrenci kongresi iki yılda bir öğrenci klüpleri ve Kıbrıs Türk Psikolojik danışmalık ve rehberlik derneği katkıları ile yapılmakta olan kongrede;

GAÜ RPD öğrencilerinden iki grup, 2. Psikolojik Danışma Öğrenci KOngresinde "Binnur Yeşilyaprak Genç Araştırmacı Teşvik ödülü"ne layık görüldü.

RPD bölümü 3. sınıf öğrencileri Feyza Aksu ve Nur Gönen "GAU RPD bölümü öğrencilerinin araştırmaya yönelik kaygı düzeylerinin incelenmesi" başlıklı bildirileri ile ödüle layık görüldü.

Ayrıca yine RPD 3. sınıf öğrencilerinden Özge Harım ve Kübra Karadere GAU RPD Bölümü öğrencilerinin iletişim becerilerinin incelenmesi" başlıklı bildirileri ile ödüle layık görüldüler. Öğrencileirmiz ödüllerini kongre açılış günü, Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprakdan aldılar.

Kongrede ayrıca RPD Bölümü 4. sınıf öğrencileri D. Nefesoğlu, A. Kındıkoğlu, E. Akbulut, Ö. Ş. Talay, S. Okan, H. B. Telli, O. Sarıgün, M. C. Çelebi, B. K. Bulut, T. Türk "Öğretmen adaylarının KPSS yönelik kaygılarının incelenmesi" başlıklı bildiriyi sundular.