ANTALYA’DAKİ ‘ULUSLARARASI BİLİŞİM KONGRESİ’NE, GAÜ 3 BİLDİRİ İLE KATILDI.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arif SARI`nın Başkanlığı’nda oluşturulan bir akademik grup içerisinde yer alan GAÜ Akademisyenleri, Antalya’da düzenlenen; “6th. International Conference on Leadership, Technology and Business Management”  adlı uluslarası bilişim kongresine katılarak 3 bildiri sundu.

GAÜ’den verilen bilgide; GAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri’nin de içerisinde bulunduğu akademik grup , ‘Kurumlarda Veri Güvenliği İhlallerine karşı sızma araçları’,    ‘on-line bankacılık hizmetlerini hedef alan siber saldırılar’ ve ‘sürdürülebilirlik’ konularını ele alan uluslararası kongrede,  3 daldaki farklı bildiri ile, Girne Amerikan Üniversitesi’ni  temsil etti.

GAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arif SARI;  bildirilerin yüksek lisans düzeyindeki öğrencilerin aktif katılımı ile hazırlandığını ifade ederek, bu tür kongreler aracılığı ile,  öğrencilerinin ulaşmış oldukları yüksek standartı gözlemlemekten duymuş oldukları memnuniyeti belirtti.  Doç. Dr. Sarı, bu gözlemin aynı zamanda;  GAÜ  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nün  eğitim kalitesinin önemli bir  göstergesi olduğuna da dikkat çekti.