GAÜ ‘Kalem ve silgisini paylaşmak ister misin?’ Kampanyasına Büyük İlgi

GAÜ EÇEDK  kulübü öğrencileri ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü akademisyenlerinden Aytaç Dilek’in önderliğinde, YGS VE ALES sınavlarında ÖSYM tarafından dağıtılan materyalleri toplamak ve ihtiyacı olan çocuklara ulaştırmak için 13.03.2016 Pazar günü Lefkoşa’daki okullarda yapılan YGS sınavında projenin ilk ayağını gerçekleştirdi.

Dilek konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Sınav merkezlerinde öğrencilerini bekleyen ailelerin projeyle yakından ilgilendiği, sınav görevlileri ve öğrencilerin projeye büyük ilgi göstermesi,  GAÜ EÇEDK kulübünün projesininden dolayı tebrik etmeleri projenin amacına ulaştığının bir göstergesidir.  Sınav merkezlerinden elde edilen kalem, silgi ve kalemtraşlar ALES sınavında da toplanacak ve ihtiyacı olan öğrencilere bizzat kulüp üyeleri tarafından Girne bölgesindeki okullarda dağıtılacaktır. GAÜ EÇEDK’nün bu akademik yılın içinde Pirilli toplama kampanyası ve okulların yeşillendirme projeleri aynı hızla devam etmekte ve yeni projelerle Toplumla Birlikte Toplum için anlayışıyla devam edecektir” dedi.