GAÜ Rektörü Öztürk, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü ile Görüştü

Tarih: 25/01/2016

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof.Dr.Kutsal Öztürk, İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Çavlan Çiftçi ile birlikte sağlık eğitimi alanında mevcut işbirliğinin devam etmesi ve geliştirilmesi konusunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Solak\`ı ziyaret etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak, görüşmede AKÜ hakkında bilgiler verdi, ziyarette Prof.Dr.Kutsal Öztürk tarafından ziyaretin anısına plaket takdim edildi.

Ziyaretin ardından AKÜ Rektörü Solak  ve GAÜ Rektörü Öztürk, ilk olarak AKÜ İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni,daha sonra da AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Radyoterapi ve Nükleer Tıp Merkezi\`ni ziyaret ederek Rektör Solak\`tan bilgi aldılar.

İnceleme sonrasında GAÜ ile AKÜ arasında varolan sağlık eğitimi alanındaki mevcut işbirliğinin geliştirilmesi yönünde mutabakat sağlandı.

GAÜ Rektörü Prof.Dr.Kutsal Öztürk, AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin sağlık hizmetleri konusunda çok önemli bir görev üstlendiğini, kendileriyle yaptıkları işbirliğinin geliştirilmesi konusunda hemfikir olduklarını kaydetti.