EĞİTİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ'de Lösemili Çocuklar Yararına Kermes

GAÜ'de Lösemili Çocuklar Yararına Kermes

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği bölüm öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kermeste çeşitli kitaplar, meyve suyu, deodarant ve içme suyu satışı yapıldı.


 


Sosyal sorumluluk


 


GAÜ Öğretim Görevlisi Zeki Akçam tarafından verilen ders kapsamında düzenlenen kermesle ilgili olarak konuşan öğrenciler, yardıma muhtaç sosyal kurumlara katkı amacıyla düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekerek şöyle dediler:


 


\"Bu etkinliği Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Derneği\`ne katkıda bulunmak amacıyla düzenledik. Benser etkinlikleri daha önce de düzenlemiştik. Bu yıl aramıza katılan yeni öğrencilerin de katkısıyla oldukça yararlı bir sosyal sorumluluk etkinliğini yapmış bulunuyoruz, ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz\"


 


Devamı gelecek


 


Önümüzdeki günlerde bu tür itkinliklere devam edileceği belirtilen açıklamada, tüm bireylerin katkısını beklediklerini dile getiren GAÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği öğrencileri, \"Amaç sosyal farkındalığı canlı tutmak ve ihtiyaç sahibi kişilere sıcak ve içten bir el uzatmak\" denildi