GAÜ’DEN BİLİNÇLİ AİLE VE MUTLU ÇOCUKLAR İÇİN RÜZGAR GÜLÜ PROJESİ 4. HAFTASINDA AİLELER VE ÇOCUKLAR İLE BİRARAYA GELDİ

Girne Amerikan Üniversitesi, 2016-2017 Akademik Yılı içerisinde kullanacağı “Çocuk ve Sevgi” teması doğrultusunda; ortaya koymuş olduğu “Rüzgar Gülü” projesinin 4.haftasında, aileler ve çocuklar ile bir araya geldi.  Projenin4. Haftasında ailelere yönelik “Çocuk Kitapları” konusu, Öğr. Gör. Selma Havva Çınar tarafından aktarıldı. Çocuklar için “Sanat Fabrikası” atölye çalışmasın da keyifli zaman geçirdi. Rüzgar Gülü projesinde 21 Ocak 2017 tarihinde Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar tarafından Ailelerine yönelik “Çocuk ve Spor” konusu ve çocuklar için “Spor Yapmak” gerçekleştirilecek. “RÜZGAR GÜLÜ” Projesi Nedir?
GAÜ, anne, baba ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilecek eğitim ve atölye çalışmaları ile, aileleri bilinçlendirerek, çocuklarının gelecekleri için, sağlam temeller oluşturmayı planlıyor. Bu yönde de planlanan; Bilinçli Aile ve Mutlu Çocuk” temalı “Rüzgar Gülü” projesi; yedi farklı konuda eğitim yine yedi farklı konuda atölye çalışmasından oluşuyor. Eğitim, 0-18 yaş aralığındaki çocuk sahibi olan ailelere yönelik düzenleniyor. 10 Aralık 2016 ila 25 Şubat 2017 tarihleri arasında, hafta sonu baz alınarak, cumartesi günlerini kapsayacak şekilde; ailelere yönelik düzenlenecek olan atölye çalışmalarını, konusunda uzman GAÜ akademisyenleri tarafından gerçekleştirecek. GAÜ’den yapılan açıklama ve eklenen program bilgisinde; Etkinliğe katılmak isteyen ailelerin, 0548 847 20 25 ve 0392 650 20 00 (1610) numaralara ulaşarak veya aytacdilek@gau.edu.tr  elektronik posta adresinden kayıt yaptırabileceği de belirtildi. Katılım gösteren; Anne, babalara katılım belgesi verileceği de bildirilen açıklamada, etkinliğin ücretsiz olduğu vurgulandı.