UMUT VAR VE HEP OLACAK BAĞIŞ KAMPANYASI

UMUT VAR VE HEP OLACAK BAĞIŞ KAMPANYASI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği ile“Erken Çocukluk Eğitimi Destekleme Kulübü” (EÇEDK) sosyal sorumluluk ve farkındalık duygularını beslenebilmesi amacı ile; GAÜ bünyesinde gerçekleştirilen “Christmas Market” etkinliğinde, yapmış oldukları çalışmalardan elde edilen geliri ve hediyeleri bağışladılar.

S.O.S Çocuk Köyü, Kanser Hastalarına Yardım Derneği, ALGIM Özel Eğitim Merkezi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfında yer alan çocuklara yönelik olarak yeni yıl hediyeleri ulaştırıldı. Çağlayan Sosyal Hizmetler Çocuk Yurdu’na Kermesten elde edilen gelir bağışlandı ve çocuklar için hazırlanan yeni yıl hediyeleri verildi. Ayrıca Rauf Raif Dentaş Görme Engelliler okulundaki çocuklara yeni yıl hediyeleri verilirken ayrıca daha önceden GAU Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 0-8 yaş 300 adet resimli hikaye kitabını ve 8-18 yaş arasında 350 hikaye ve romanlardan oluşan sesli kitap projesi okula bağışlandı.

GAU Okul Öncesi Öğretmenliğinin sloganı  “UMUT VAR VE HEP OLACAK” sloganı çerçevesinde etkinliklerimiz devam edecektir.

. .