YENİ YIL ETKİNLİĞİ

Tarih: 22/12/2016

Girne Amerikan Üniversitesi GAU Multicultural Center (MCC) Departmanının organize ettiği Christmas Market etkinliğinde Okul Öncesi Öğretmenliği ve Erken Çocukluk Eğitimi Destekleme Kulübü (EÇEDK) “Yeni Yılda Çocuklarımız İçin Çalışıyoruz, Bize Destek Olmak İster Misiniz ?”Sloganıyla stand ve çocuklara yönelik olarak hediyelerle etkinlikte yer aldı. Girne Amerikan Üniversitesinin “Çocuk ve Sevgi” yılı çerçevesinde en aktif bölümlerden biri olan Okul Öncesi Öğretmenliği bu kapsamda daha önce Çocuk Hakları günü dolayısla Üniversite Kampüsünde ve Girnede çeşitli etkinlikler gerçekleştirmişti. Christmas Market etkinliğinde bizlere yer veren GAU Multicultural Center (MCC) Departmanına ve Firuze Aygun Osman’a çok teşekkür ederiz. Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğr. Gör. Tuba Him ve Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencilerine çocuklara yeni yıldaki mutluluklarını arttırmak için hediyeleriyle koydukları katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca GAU Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencileri çocuklar için her türlü etkinlikte gösterdikleri öncülüğü bu etkinliktede yer alarak öncü olduklarını bir kez daha gösterdi onlara teşekkür ederiz.

GAU Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri bölüm içinde gerçekleştirdiği etkinliklerde çocukların yararını ve öğretmenlik mesleğinin sadece teorik bilgi olmadığının farkında olan, toplumsal farkındalığı yüksek, toplumda öncü öğretmenler yetiştirmek asıl amaçlarımız olduğunu bundan önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerde olduğu gibi bu etkinliktede kendini göstermektedir. Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencileri Çocukların yararı ve hakları konusundaki farkındalığını her platformunda dile getirmekte ve getirmeye devam edecektir.   “Yeni Yılda Çocuklarımız İçin Çalışıyoruz, Bize Destek Olmak İster Misiniz ?” Sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte bizlere destek olan ve bağışlarıyla çocukların mutluluklarına bir damla katkı koyan bütün Girne Amerikan Üniversitesi ailesine teşekkür ederiz.

. .

.