HEP BİRLİKTE MUTLU YARINLARA

HEP BİRLİKTE MUTLU YARINLARA

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyacı olan anaokullarına yönelik olarak her yıl gerçekleştirdiği yardım kampanyasını bu yıl Şırnak İli İdil ilçesi Karalar Köyü İlkokulu Anasınıfına gerçekleştirecektir. Karalar Köyü İlkokulu Anasınıfının seçmemizin nedeni 2015 yılında GAU Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun olan öğrencimiz Nuray Çeliker`in yardım istemesi ve anasınıfının eğitim-öğretim için uygun olmamasıdır. Anaokulunun Kırtasiye Malzemeleri, Resimli Hikaye Kitapları, Eğitici Materyaller, Kuklalar, Kıyafet, Perde ve Minder minder ihtiyaçları için 12 - 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Kampüs içinde yürütülecektir. Yardımları Okul Öncesi Öğretmenliği Ofislerine bırakabilirsiniz.