FİNAL TELAFİ SINAVLARI HK.

2018 Güz  Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya final sınavlarına katılamayan (devam sorunu olmayan ve vize sınavına katılan), final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Güz  2018 dönemine ait eğitim harcı borcu olup final sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 23 Ocak – 25 Ocak tarihleri arasında  sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar BÜT sınavları ile beraber 30 Ocak-2 Şubat  2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.