BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

Tarih: 07/06/2018

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, Bahar 2018 dönemi  Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyeceklerdir.
  2. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  4. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve  yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  5. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  6. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  7. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  8. Bütünleme sınavları için başvurular 7-11 HAZİRAN 2018 tarihleri arasında Fakülte sekreterlerliklerine yapılacaktır. Başvurular şahsen ve/veya internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.
  9. Bütünleme sınavları 12-14 HAZİRAN 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

06.06.2018

Re-Sit Examination Announcement and It’s Principles

1. GAU Students studying at associate and bachelor degree (B.A. and BSc) programs have the right to enter the make-up examinations of the subjects with the F grades they have received in the SPRİNG 2018 Term.  Those students who did not have the right to enter the final examinations shall not be allowed to enter the above mentioned make-up examinations.
  2. Those students with No Grade “NG” and/or Withdrawn “W” shall not be allowed to enter the above mentioned make-up examinations.
  3. For the students with Incomplete “I”, no additional make-up examination will be held but they will be able to enter the above mentioned make-up examinations.
  4. No make-up examination will be held for the project-based courses, practical courses, workshops and studios and for the courses with no written final examinations.
  5. The grade received from the make-up exams shall be replaced with the final grade only, and not the general grade for the course.
  6. No additional right shall be given to those students who did not enter the make-up examinations with any excuse and they shall be considered to fail the course.
  7. The courses to be considered successful as the result of make-up exams shall be indicated in the student transcripts separately.
  8. The make-up exam applications should be made between 7- 11 JUNE 2018to the Faculty secretary.  Applications must be made in person and/or can be made via the Internet. (Online Application Form).  No late applications will be accepted.
  9. The make-up examinations will be held between 12-14 JUNE 2018.

Good – Luck

Admission & Registrar Office