BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

Tarih: 06/06/2017

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri,  dönemi  Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyeceklerdir.2017 Bahar
  2. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  4. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve  yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  5. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  6. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  7. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  8. Bütünleme sınavları için başvurular 8 Haziran – 10 Haziran 2017 tarihleri arasında Fakülte sekreterlerliklerine yapılacaktır. Başvurular şahsen ve/veya internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.
  9. Bütünleme sınavları 12 haziran  -14 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

5 Haziran 2017